یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
رز

حوزه/ نماینده ولی فقیه در کاشان گفت: دین اسلام به قدری دقیق است که علاوه بر برنامه برای حکومت داری، برای ناخن گرفتن  روز جمعه، بچه ای که به دنیا می آید و برای  شخصی که داخل قبر می گذاریم برنامه دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی عضو خبرگان رهبری و نماینده ولی فقیه در کاشان ظهر امروز به مناسبت دهه ترویج فرهنگ و معارف نماز در جمع مدیر، معاونین و کارکنان شرکت آبفای کاشان اظهار داشت : هرعبادتی یک شرایطی برای صحت آن دارد که اگر آن شرایط نباشد آن عبادت صحیح نیست و باطل است.

نماینده ولی فقیه در کاشان با بیان اینکه یک شرایطی در عبادت برای کمال دارد گفت: همان نماز قبول با بعضی از کارها درجه اش روبه بالاست به طور مثال اگر یک دکمه لباس قصبی باشد شرایط صحت را ندارد و نماز باطل است.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه شرایط قبول را هم در نماز داریم گفت: امام راحل در رساله اش باب شرایط قبول می فرماید در طول روز باید زبانمان را رعایت کنیم ، زبان دروغ نگوید ،غیبت نکند و تهمت نزند، خدای ناکرده اگر اهل غیبت باشیم ولو نمازمان صحیح باشد با قبول آن همخوانی ندارد.

عضو خبرگان رهبری افزود : خدای ناکرده اگر کسی مشروب بخورد نمازش صحیح است اما تا 40 روز قبول نیست یک جریمه برای قبول نبودن آن می باشد.

امام جمعه کاشان با اشاره به شرایط کمال نماز گفت: در اذان اگر بخواهیم ارتقا پیدا کند باید جملات اذان را برای رزق مادی تکرار کنیم،لذا دین اسلام به قدری دقیق است که علاوه بر برنامه برای حکومت داری ، برای ناخن گرفتن روز جمعه ، بچه ای که به دنیا می آید و برای شخصی که داخل قبر می گذاریم برنامه دارد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه حتی رسیدن به یک تکبیر ثواب فراوان دارد، گفت: جبرئیل به پیامبراکرم (ص) فرمود نماز شب و نماز جماعت خیلی ارزش دارد به طوری که الله اکبر امام جماعت برای امت شما به قدری ارزش دارد که برابر با 150 برابر تمام ثروت دنیا است.

نماینده ولی فقیه در کاشان تصریح کرد: به همه ما امر شده که دختر، پسر و خانواده مان نماز را با تمام شرایط آن اقامه کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی ضمن قدردانی از مدیر و کارکنان شرکت آب و فاضلاب کاشان به خاطر تامین آب مورد نیاز شهرستان کاشان گفت : به تعبیری کارکنان آب و فاضلاب دنباله رو سقای کربلا می باشند .

عضو خبرگان رهبری برلزوم نوشتن جمله جلوگیری از زیاده روی مصرف آب روی قبض های مشترکین تاکید کرد و گفت : همانطور که قبلا روی قبض های آب و برق می نوشتند مصرف زیاد آب برق حرام است روی قبض های آب نیز جمله جلوگیری از زیاده روی مصرف آب نوشته شود.

شایان ذکر است در پایان اقامه نماز جماعت ظهر وعصر پس از بازدید یک ساعته از قسمتهای مختلف آب وفاضلاب کاشان در جلسه ای با مدیرعامل و معاونین این شرکت وضعیت مخازن آب ، مصرف روزانه، فرسودگی لوله های انتقال، و آب بهای سال آتی مورد بحث قرار گرفت.

انتهای پیام./

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • یعقوب محمدی دیوان- سرچ کن IR ۰۱:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۰
    1 0
    یک نمونه برنامه اقتصادی: عَنْ زُرَارَةَ عَنِ اَلصَّادِقِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: «مَا يُخَلِّفُ اَلرَّجُلُ شَيْئاً أَشَدَّ عَلَيْهِ مِنْ اَلْمَالِ اَلصَّامِتِ»، قَالَ: قُلْتُ: كَيْفَ يَصْنَعُ؟ قَالَ: «يَضَعُهُ فِي اَلْحَائِطِ [يَعْنِي فِي] وَ اَلْبُسْتَانِ وَ اَلدَّارِ»؛ زراره از حضرت صادق عليه السّلام روايت نموده كه فرمود: انسان سخت‌تر و شديدتر بر خود از مال صامت باقى نمي گذارد، زراره عرض كرد: پس چه بايد بنمايد؟ فرمود: در باغ و بستان و خانه سرمایه گذاری نمايد. من لا یحضره الفقیه ج۳ ص۱۷۰ كشف المحجة ج۱ ص۱۸۰ وسائل الشیعة ج۱۷ ص۶۹ یا یک نمونه برنامه پیشگیری: عَنْ حَفْصٍ اَلْأَبَّارِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: عَلَيْكُمْ بِالْخَسِّ فَإِنَّهُ يُطْفِئُ اَلدَّمَ؛ امام ششم عليه السّلام می فرماید كه كاهو را باشيد زيرا خون را اطفاء و خاموش كند.(منظور قطع خونریزی است) بحار الأنوار ج۶۳ ص۲۳۹ زیرا کاهو سرشار از ویتامین K است که در انعقاد خون نقش اساسی دارد. یا یک برنامه مبارزه با فساد: أَخْبَرَنِي عَبْدُ اَلْعَزِيزِ بْنُ مُحَمَّدٍ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَقُولُ: «مَنْ أَخَذَ أَرْضاً بِغَيْرِ حَقِّهَا أَوْ بَنَى فِيهَا» قَالَ «يُرْفَعُ بِنَاؤُهُ وَ يُسَلَّمُ اَلتُّرْبَةُ إِلَى صَاحِبِهَا لَيْسَ لِعِرْقٍ ظَالِمٍ حَقٌّ»؛ امام صادق علیه السلام در پاسخ به سؤال از حكم كسی كه زمینی را به ناحق گرفته و ساختمانی در آن ساخته است ـ فرمود: ساختمانش ویران می گردد و زمین به صاحبش(و خاک و کلوخ به متصرف) برگردانده می شود. برای عِرق ظالم (غاصب) حقی وجود ندارد. تهذيب الأحكام ج۷ ص۲۰۶ الوافي ج۱۸ ص۱۰۷۳ وسائل الشیعة ج۱۹ ص۱۵۷
  • سینا IR ۰۹:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۰
    1 0
    ابنکه دین‌حالت حداکثری یا حداقلی دارد مورد مناقشه است و نطرات‌گوناگونی وجود دارد.مهندس‌ بازرگان در کتاب مطهرات در اسلام سعی بر ان‌دارد که ثابت کند تمام دستورات فقهی قابل اجرا و منطقی و مستدل است اما در پایان عمر هدف از بعثت پیامبر را خدا و اخرت می داند و امور دنیوی را بعهده خود مسلمانان واگدار کرده تا بر اساس خرد بشری و شرایط روز تصمیم بگیرند
    • بازرگان IR ۱۶:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۱
      0 3
      بازرگان اسلام شناس بود؟ مطالعات بخشیِ بدون تبحر در علوم مقدماتی چه توانی برای نظردهی می بخشد؟
    • صمد IR ۰۸:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۱
      1 0
      بازرگان بعد از اقامت هفت ساله در فرانسه و اشنایی با مدرنیسم و بعد از بازگشت یه ایران بعلت مجالست و اشنایی با استاد مطهری و ایت الله طالقانی و مطالعات دینی با علوم اسلامی اشنا شد و با تاسیس انجمن اسلامی مهندسین نسل چوان و دانشگاهی را با معارف دینی اشنا ساخت.بعبارت دیگر دین و دنیا را در کنار هم می دانست و یک مسلمان تحصیکرده در دنیای امروز لازم است به سنت و مدرنیسم اشنا باشد به همین خاطر بعد از انقلاب از سوی همفکر قدیمی خود استاد مطهری علیرغم میل باطنی خود بعنوان نخست وزیر دولت موفت معرفی شد
    • پاسخ به صمد IR ۲۱:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
      0 0
      آشنایی با تحت تاثیر قرار گرفتن فرق می کند، معلومات امثال بازرگان به گونه ای نبود تا توان استنباط داشته باشند، لذا برداشت های با زمینه کمبود معلومات پیشینی، برداشت هایی قابل اعتماد نیستند.